![Pesto med basilikum, persille og mandler Pesto med basilikum, persille og mandler](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8HyvG9oUNmGdfAgw0lnguxfP8T3baGf0vQxzaPGHdeSBZ_eqI6_aZMPOAhxq2M3PfVhfroniRjYZ63tF3nD5r2tKEkiln6GkWhrXW8dnOY9pMZ8IHFhKAYlRtcU6MVzky1kBhP3nEaK5X/s1600/Pesto+med+mandler%252C+basilikum+og+persille+%25281+of+6%2529.jpg)
Du trenger:
1 potte basilikum
1 potte persille
4 båter hvitløk
2,5 dl. olivenolje
100 gram parmesanost
20 gram mandler
![Pesto med basilikum, persille og mandler Pesto med basilikum, persille og mandler](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgW3Enlb9SpRXdashEyU397b_HPGQGgNSU5aVxBlOjwZEjuQq3tZKM5wXkKBdupjDGx05hJG6Dk2GWQKtzyj066wekYa9M_4GH_SnUW_Z3mLPXZ57jSSEgh1XsheVxy6rwwQPfsdgpPr361/s1600/Pesto+med+mandler%252C+basilikum+og+persille+%25282+of+6%2529.jpg)
Gjør slik:
Kjør alle ingrediensene i en blender eller hurtigmikser. Smak til med salt og pepper. La pestoen stå og godgjøre seg litt før du bruker den.
![Pesto med basilikum, persille og mandler Pesto med basilikum, persille og mandler](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgxlcsFbWD2l2OedZeLypPEoIr362YosHwuAVEpWBF-csXW3twmbZtJxoF8vFGkt3SVVC4N3E8BWqJQb1vkpCGvALi3FHtux7G4o_CumL5isqGjLMyASwUIj4D3OuzvHvHmn7uYVtF8_lF/s1600/Pesto+med+mandler%252C+basilikum+og+persille+%25283+of+6%2529.jpg)
Håper det smaker!
Vi fikk inspirasjonen herfra.
![Pesto med basilikum, persille og mandler Pesto med basilikum, persille og mandler](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgta3F2CE1BujaHzTItUX1yPRx7WezhyphenhyphenOid2zSudbXmT7-WcSjehYh0jCn0Do5vUdkqAYl8RRk4rjm_8cX0n2bymMrvsMvsjoY-dbY8F5sVfnN5yX7NIADz3gqYyQrs42aREp2X9SBoDV3M/s1600/Pesto+med+mandler%252C+basilikum+og+persille+%25286+of+6%2529.jpg)
Pestoen holder seg på glass i kjøleskapet i ca. en uke. Den kan fryses i opp til tre måneder.