Senteret

Karmsundgata Senter ligger midt i smørøyet i Karmsundgata. 

Det er enkel tilkomst fra Karmsundgata og gode parkeringsmuligheter umiddelbart uten for inngangen. Vi har 100 parkeringsplasser, hvorav fire er reservert til handicapparkering. Her er det kort og kjapp vei fra parkeringsplassen til butikkene.

I Karmsundgata Senter finner du både varer du trenger i det daglige pluss det lille ekstra. Meny i Karmsundgata har det største vareutvalget på Haugalandet, Hair&There frisør fikser både hår og skjegg. Mester Grønn åpnet stor flott blomsterbutikk i senteret i november og våren 2019 åpner Apotek1 hos oss. På parkeringsplassen står Yummy Thai Food, som lager byens beste thaimat, og hos Jåblom bakst fristes det med delikate kakekreasjoner og nydelig kaffe. Det er mulig å bestille maten til ditt neste selskap eller møte både hos Meny og hos matutsalgene på parkeringsplassen. Det er enkelt å komme inn på den store parkeringsplassen vår og finne en plass veldig nær inngangen. Er bilen din tørst? Da kan du tanke på Circle K Automat Karmsundgata. 

Senteret er i utvikling, så har du et butikk-konsept som vil passe inn her og er du interessert i å leie, hører vi gjerne fra deg. Les mer her.