Du trenger:
En neve ramsløkblader
20 gram parmesanost
1 dl olivenolje
1 ss pinjekjerner
![Ramsløkpesto Ramsløkpesto](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBfXUlqadLi3mgVx2DiubfDoDzbcZWCa4wixWdCuFVVlzNp-1wdvavHv8iBwz0-HOGaCip_uc44qpIXGc6imGD6Sz1s-mpyclQnxmGbNJ2SzYN9l-G9I9VA2wkEFcDyz0oCj23f-fnVdk5/s1600/Ramsl%25C3%25B8kpesto-1100503.jpg)
Gjør slik:
Riv parmesanosten og ha den sammen med alle de øvrige ingrediensene i en blender. Pestoen holder seg en stund i en lufttett beholder i kjøleskapet.
![Ramsløkpesto Ramsløkpesto](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgztrkxP1554SgNPs0FU4E7petVKNOppYOmkRJSyd7A0c1wFmmHbfWzMN1UCh4xkxPGOWBoKWNL-ntRfU-z_kuQaEK5aZQx676VZzI4C4-eNp4aw2iuIPboqt9dQXTeY89ytT9rTYG9-B86/s1600/Ramsl%25C3%25B8kpesto-1100502.jpg)
Slik ser ramsløk ut på voksestedet.
Håper det smaker!