3. november 2017

Vegetarhamburger med rødløk og hjemmelaget ketchup

Selvom du ikke lever 100% vegetarisk kan det være deilig å ha en middag eller lunsj av og til uten kjøtt. Du får masse proteiner i bønnene og kikerterne samt vitaminer og antioksidanter fra grønnsakene.

Vegetarhamburger med rødløk og hjemmelaget ketchup
























Du trenger:

1 kartong GoGreen bønneblanding
1 kartong GoGreen kikerter
3 egg
2 spsk havregryn
salt og pepper
olje eller smør til steking

hamburgerbrød - ferdige eller hjemmelagte. Du finner oppskriften på våre hjemmelagte briocheboller her.

Topping etter ønske. Vi hadde avocado, tomat, karameliserte rødløk og vår hjemmelagte ketchup. I tillegg hadde vi en enkel saus av litt rømme rørt med noen dråper limesaft og en båt hvitløk.

Gjør slik:

Dren bønner og kikerter i en sikt og blend det. Ha i eggene og havregrynene, salt og pepper. Miks godt og form den ønskede størrelse hamburgere. Stek i olje eller smør ved middels varme til de er brune på begge sider og gjennomstekt.

Rist hamburgerbrødene dersom du ønsker det og legg på hamburgeren. Ha på den ønskede topping.

Velbekomme!