
Du trenger:
1 kg oksekjøtt - gjerne av den rimelige typen - i tern
2,5 dl hvetemel
nykvernet pepper
1 liter kjøttbullion
4 store poteter - skrellet og kuttet i tern
4 medium gulrøtter - skrellet og kuttet i tern
2 laurbærblad
1 løk - grovhakket
2,5 dl rødvin
smør eller olje til steking
en dæsj worchestershire sauce
Gjør slik:
Ha hvetemelet i en skål sammen med kjøttbitene. Dekk kjøttet med mel og fres det litt etter litt i smørret/oljen i en kjele. Ha alt kjøttet i kjelen sammen med laurbærbladene og tilsett bullion og rødvin. La det småkoke i ca. halvannen time. Tilsett løken. La det småkoke i ca. 10 min. og tilsett deretter poteter og gulrøtter. Kok til grønsakene er møre. Smak til med salt og pepper. Vi tilsatte også en dæsj worchestershire sauce.
Velbekomme!
Vi fant oppskriften her.