4. september 2018

Vafler med spinat og parmesanost

De gode gamle vafler med syltetøy og rømmer er riktig gode, men vafler kan varieres i det uendelige - bare fantasien setter grensene. Her har vi hatt en rest kokt ris, parmesanost og spinat i vaflene. Dessuten har vi brukt speltmel. De ble virkelig gode og utgjør fullverdig middag. Vi hadde rømme og spekeskinke på toppen. De smaker også godt med f. eks. røkt laks og gressløk.

Vafler med spinat og parmesan











Du trenger:

3 egg
2,5 dl melk
3 dl speltmel
1 dl parmesanost
1 dl kokt ris
2 poser babyspinat

Vafler med spinat og parmesan












Gjør slik:

Forvell spinaten 1 min. i kokende lettsaltet vann. La spinaten dryppe av. Riv parmesanosten. Bland egg, mel, melk, ris og ost i en bolle. Tilsett spinaten. La svelle min. 30 minutter før du steker vaflene.

Håper det smaker!