Du trenger:
3 egg
300 gram durumhvete - regelen er 1 egg per 100 gram mel
litt oliven olje
200 gram frisk spinat eller 100 gram frosset
Gjør slik:
Forvell spinaten i kokende vann i et par minutt. La det dryppe av i en sikt og klem ut så mye vann du klarer. Blend spinaten til en puré i blender eller med stavmikser. Bland eggene, spinaten og oljen i en bolle. Legg mel i en liten haug på benken, lag en liten grop og ha spinatblandingen i denne. Kna til en smidig og elastisk deig. Dette tar 15 til 20 minutter - god og gratis trim av armmusklene. Pakk i et fuktig kjøkkenhåndkle eller plastfolie og la hvile i kjøleskap i en halvtime.
Kjevle ut deigen veldig tynn på benken og kutt akkurat den formen pasta ut, du har lyst på. Vi brukte et pizzahjul til dette og det fungerte veldig bra. Kokes i 2-3 min.
Vi spiste vår pasta med en enkel tomatsaus - se vår oppskrift her - og revet ost.
Håper det smaker!
Vi fant oppskriften her.