![Brioche hamburgerboller oppskrift Brioche hamburgerboller oppskrift](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5drzhP5Gl1qqzrhlVATcHAcCWJYh60nE67h_3U1MXmSAtKNmZh9K5LLu269pRRLopU9zEwVm9LkbUiboLoRYRZ17iQiix3siZoqfEbt-gRaUTb6KR0qFjLeVjlDkE8vrZdrvkpUu06pfY/s1600/Brioche+hamburgerboller-1090482.jpg)
Du trenger:
Til ca. 14 stk.
4 dl helmelk
25 gram gjær
3 egg
2 tsk. salt
1 spsk. sukker
200 gram smør - smeltet
6-700 gram hvetemel
Gjør slik:
Lun melken og oppløs gjæren i dette. Rør eggene, salt, sukker og smeltet smør i. Deretter tilsettes melet og kna til en smidig deig. La heve 1 time. Del opp i 14 emner og form til flate boller. La etterheve ca. 2 timer. Stek på 200 grader midt i ovnen ca. 15 min.
Vi fant oppskriften på grillvenner.dk. Bollene kan også stekes på grill ved 200 grader. God fornøyelse!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-9sfy2rdyoIQDBLVVAuwx0nk2Uap7POi93c7HoAlNW6zIuzlPB18b8VShDHJYzG3BUhteAwgFJPW3MrIQta3H3vcTnXLDSgGrygkjlA-qS0lBHe4ATikb9DLB1k3_cKkxLWjK-rxZkxir/s1600/Brioche+hamburgerboller-1090485.jpg)