16. mars 2018

Havregrøt med honningstekt banan og peanøttesmør

Vi liker godt havregrøt om morgenen og denne variant, inspirert av bloggen til Gitte og Filip, gjør bare grøten enda bedre. Havre en veldig sunt, inneholder mange viktige næringsstoffer og holder blodsukkeret stabilt. Det er glutenfritt og kan ofte spises av glutenallergikere. Du kan Læse mer om havrens fortreffeligheter i et av våre tidligere blogginnlegg her.

Havregrøt med honningstekt banan og peanøttesmør

Du trenger:

En porsjon havregrøt - lag den etter anvisning på pakken
1 tsk. honning
1/2 stor banan eller en hel liten
Litt smør til steking
En dæsj peanøttesmør
Litt blåbær
Litt mandler

Slik gjør du:

Ha litt smør i en panne. Når det er smeltet tilsettes honningen. Stek bananen på begge sider til den er gyllen. Ha banan, nøtter, bær og peanøttesmør som topping på grøten og nyt den med en god kopp kaffe eller din yndlingste.