8. desember 2017

Kjøttbrød med ost

Kjøttbrød er veldig godt som middagsrett og fungerer fint som pålegg i matpakken dagen etterpå. Dette kjøttbrødet ble veldig godt mottatt her hos oss. Du kan lage alt klart på forhånd og oppbevare det i kjøleskapet til du er klar for at sette det i ovnen.




















Du trenger:

800 gram kjøttdeig av svin
100 gram ost i skiver
1/2 løk hakket fint
2 skiver loff
1 dl melk
2 ss kapers hakket fint
2 ss ketchup
2 ss sojasaus
1 pakke bacon
2 egg
Persille
Salt og pepper




















Gjør slik:

Legg brødskivene i bløt i melken. Rør sammen med kjøttdeig, egg, løk, kapers, sojasaus og ketchup. Krydre med salt og pepper. Del røren i 2 og legg første halvparten i en ovnsfast fat. Fordel osten på toppen av dette. Deretter persille. Avslut med resten av kjøttet. Form til et brød og fordel bacon på toppen. Stek ved 160 grader i ca. 1 time.

Server med poteter og en saus af gresk yoghurt rørt med litt sitronsaft, salt og pepper.

Håper det smaker.