9. mai 2019

Ledig jobb Apotek1 KarmsundgataNeste måned åpner Apotek1 nytt stort flott apotek i Karmsundgata Senter.

Apotek1 Karmsundgata har for tiden tre ledige stillinger:

Apotektekniker/apotekmedarbeider - Fast og vikariat 80%

Apotek 1 Karmsundgata tilbyr stillinger for apotekmedarbeidere/apotekteknikere til nytt apotek

Apotek 1 skal være apoteket med stor A, og vi er opptatt av å være den apotekkjeden med høyest tillit blant befolkningen. Vi legger vår stolthet i å kunne tilby flere helsetjenester til våre kunder. Vårt mål er å være nr. 1 på kunnskap og gi god rådgivning. Er dette noe du verdsetter og synes høres spennende ut? Har du i tillegg lyst til å bli en del av vår kunnskapsrike gjeng? Ja, da kan det være deg vi ser etter!

Apoteket befinner seg i Karmsundsgata senter og er rett ved inngangen. Apoteket er stort og lyst da det er store vinduer som er vendt ut mot parkeringsplassen. Her er det en flott Meny butikk, frisør og blomsterbutikk. Det er mye trafikk på senteret og i tillegg er legevakten rett i nærheten. Apotekets daglige gjøremål innebærer ekspedering av resept- og selvvalgskunder samt varehåndtering.

Personalet vil bestå av 3 farmasøyter inkludert apoteker.

Apoteket har ledig følgende stillingstyper: 1 fast stilling i 80%, 1 vikariat i 80% (01.06.19-11.08.19) 1 midlertidig stilling (27.05.19-31.10.19, med mulighet for fast ansettelse.) Skriv i søknadstekst hva du er interessert i.

Åpningstider: Mandag-fredag 09:00-17:00. Lørdag 09:00-15:00

Tiltredelse: 27.05, senest 01.06

Beliggenhet/Transport:

Det er gode muligheter med hensyn til kollektiv trafikk innad i kommunen, samt kommunene rundt. Det er 20 min til nærmeste flyplass og 2 timer fra Sola flyplass, Stavanger.

Arbeidsoppgaver

hovedsakelig kundebehandling i reseptur og selvvalg
behovskartlegging og veiledning i reseptur og selvvalg
varehåndtering, samt holde orden i selvvalg og apoteket forøvrig

Du kan lese mer om stillingene og hvordan du søker her: https://apotek1.attract.reachmee.com/jobs/869-apotektekniker-apotekmedarbeider-fast-og-vikar