8. november 2017

Spaghetti carbonara med tomat og persille

Spaghetti Carbonara er en velsmakende middag på 1-2-3.

Spaghetti carbonara med tomater og persille Du trenger:

2 tomater kuttet i båter
1 båt knust hvitløk
8 skiver god bacon kuttet i biter
4 egg vispet sammen med 2 spsk kremfløte
1,5 dl reven parmesan
2 spsk mykt smør
1/2 dl hakket persille

300 gram spaghetti


Spaghetti carbonara med tomater og persille



















Gjør slik:

Stek baconbitene til de er sprø. Ha tomatbåtene og hvitløk i pannen og stek i baconfettet. Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Hell fra vannet og ha pastaen tilbake i gryten. Ha ost, smør og egg i gryten og rør til en kremet saus ved svak varme. Ha i bacon og tomater. Server med et dryss persille og litt ekstra parmesan.

Spaghetti carbonara med tomater og persille





































Håper det smaker!