20. september 2017

Issalat med bacon, løk og egg

Denne issalaten med varm bacondressing passer godt enten som lunsjrett, forrett eller som tilbehør til fisk- og kjøttretter.

Issalat med bacon, løk og egg























Du trenger (til 4 personer):

1 issalat
200 gram bacon i terninger
0,75 dl bringebæreddik
2 sjalotteløk i tynne skiver
2 kokte egg, hakkede

Friske urter, salt og pepper

Slik gjør du:

Del issalaten i båter. Fordel bånene på tallerkener.

Stek baconet til det er sprøtt. Ta opp baconet fra pannen. Tilsett sukker, eddik og løk og stek videre over svak varme til løken er myk. Ha tilbake baconet i dressingen. Hell den varme dressingen over salaten og dryss hakket egg og urter over. Krydre med salt og pepper.

Issalat med bacon, løk og egg
























Issalat med bacon, løk og egg
























Velbekomme!